Home EK voetbal 2016

Voorspelling Noorwegen – Hongarije play-offs EK Voetbal 2016

888 sport weddenEK 2016 play-offs Noorwegen – Hongarije. Voor Nederland is de nabije toekomst duidelijk. Geen EK in Frankrijk is het resultaat van een dramatische EK-kwalificatie met landen in de poule als Tsjechië, IJsland en Turkije; landen die zich wel plaatsten voor het toernooi in 2016. Maar er zijn ook nog naties die nog play-offs nodig hebben om zich te plaatsen voor volgend jaar. Zo spelen Noorwegen en Hongarije vandaag de eerste van twee wedstrijden tegen elkaar. Noorwegen speelt de eerste wedstrijd thuis en zal daarin proberen een belangrijke stap te zetten in de verdere kwalificatie, want uit in Hongarije is het altijd lastig.

Voorspelling Noorwegen – Hongarije: Noorwegen wint met 2-0

Beide landen eindigden op een derde plek in hun poule. Bij Noorwegen in de groep waren het Italië en Kroatië die de eerste twee plekken opeisten, bij Hongarije waren Roemenië en Noord-Ierland over het algemeen te sterk. Toch waren de twee landen de laatste weken goed in vorm. Zowel Noorwegen als Hongarije verloor van de laatste vijf wedstrijden slechts een pot en met name Noorwegen sloot af met een sterke reeks. In de laatste vijf wedstrijden kregen de Noren namelijk slechts twee doelpunten; namelijk tegen Italië. De andere vier hielden ze de nul. Daarom is het nog lang niet zo gek om te bedenken dat Noorwegen wint zonder een goal tegen te krijgen. Bij 888sport krijg je daar 2.75 voor. Wint Noorwegen met 2-0 correcte score dan staat daar een quotering van 7.00 op. De absolute vedette bij het onervaren Noorwegen is momenteel Henriksen. De jonge middenvelder van AZ scoort voor zijn land nog niet zo heel veel, maar bij de Alkmaarders weet hij het net regelmatig te vinden. Gok er op dat hij scoort en dat Noorwegen wint en je inzet wordt vermenigvuldigd met 6.75.

Combinatie wedtip Noorwegen – Hongarije: Németh scoort en Hongarije wint

Toch heeft ook Hongarije een goede kans @ 4.60. Met voor eredivisieliefhebbers bekenden namen als Dzsudzak en Németh heeft de ploeg in ieder geval twee sterke aanvallende krachten in huis. Tel daarbij de ervaring van oud-Fulhamspeler Zsoltan Gera en Anderlechtverdediger Juhasz op en je komt al tot een aardig ploegje. Németh scoort makkelijk voor zijn land en dat gaat hij ook tegen Noorwegen willen laten zien.  Wanneer je de combinatie van een scorende Németh en een winnend Hongarije goed hebt krijg je maar liefst elf keer je inzet terug bij 888sport.

De wedstrijd Noorwegen – Hongarije begint donderdagavond om 20.45 uur.