Home EK voetbal 2016

Voorspelling Nederland – VS: beide team scoren en Oranje wint met 2-1

Voorspelling Nederland – Verenigde Staten. Op het afgelopen WK in Brazilië waren het nog tegenstanders als Spanje, Argentinië en Chili waar Nederland de mouwen voor moest opstropen. Volgende week is het weer erop of eronder, maar dan tegen Letland. De EK-kwalificatie moet gewonnen worden wil Oranje nog uitzicht houden op het EK 2016 in Frankrijk. Vanavond is er voor Guus Hiddink even de mogelijkheid om te kijken hoe zijn ploeg er voor staat. Maar Hiddink is niet de enige die mee kijkt. Een hele natie hoopt na de derde plek op het WK een aantal maanden terug op een geweldige prestatie op het EK. Eerst even plaatsen dus.

Voorbeschouwing Nederland – VS oefeninterland K voetbal

Normaal is het een reden voor een voetbalfeestje, de oefenduels die tussen de kwalificatiewedstrijden door gespeeld worden. Een gezellige avond met vaak speelminuten voor spelers die normaal gesproken hun minuten doorbrengen op de bank. Maar niet vanavond. Het wordt een heuse generale repetitie voor de wedstrijd van volgende week. Jongens als Depay, Van Persie en Blind zullen dus niet worden gespaard in dit oefenduel.

Toch was er ruimte voor Hiddink om een aantal spelers op te roepen die zich nog niet eerder bij het Nederlands elftal voegde. AZ-rechtsbuiten Steven Berghuis maakte een goede tweede seizoenshelft door en dat gold ook voor FC Groningen-middenvelder Chery.

De twee mogelijke debutanten konden volgens de bondscoach mee met het niveau op de training. De bondscoach hoopte dat de spelers een signaal zouden afgeven. En dat deden ze. “Er is altijd wel wat setback als het tempo omhooggaat. Mooi om te zien dat ze zich daar ook doorheen vechten.” Hiddink liet tijdens de persconferentie weten dat Berghuis een serieuze optie is op de rechterflank. Depay zal naar alle waarschijnlijkheid vanaf links gaan spelen en Van Persie en Huntelaar bezetten samen de dubbele spitspositie.

Wesley Sneijder speelde woensdag nog een bekerfinale met Galatasaray maar liet weten al open te staan voor speelminuten tegen de Amerikanen. “Als het aan mij ligt, maak ik morgen met Oranje een paar minuten tegen Amerika. Ik ben in elk geval fit uit de bekerfinale gekomen.” zegt Sneijder tegen De Telegraaf. Sneijder gaf eerder deze week al aan bezig te zijn aan een van zijn beste seizoenen en gaf dat seizoen nog eens wat extra glans door de beker ook daadwerkelijk binnen te halen en daarmee de dubbel in Turkije te bewerkstelligen.

Voorspelling Nederland – VS

Wij gaan er vanuit dat Nederland gaat winnen van de Verenigde Staten. Bij 888sport staat er op winst van Oranje een mooie 1,50 tegen 7,00 voor de VS. Ook gaan we er vanuit dat beide teams scoren (@ 2,08). Wie er gaat scoren voor Nederland? Wij denken zeker Robin van Persie die op 2,28 staat. Klaas Jan Huntelaar staat op 2,35. Waar je ook op kan wedden bij 888sport is dat Klaas jan Huntelaar NIET scoort, dit staat op 1,51. Oranje gaat winnen met 2-1 wat op 9,00. Ga eens gokken op voetbal en win een leuk bedrag bij elkaar.