Home EK voetbal 2016

Voorspelling: Nederland – Turkije EK voetbal 2016 kwalificatie

Voorspelling Nederland – Turkije kwalificatie EURO 2016. Zaterdagavond om 20.45 uur neemt het Nederlands elftal het op in de Amsterdam ArenA op tegen hun Turkse collega’s. Oranje heeft een overwinning nodig om in het spoor te blijven van de twee koplopers in de EK 2016-kwalificatiepoule, IJsland en Tsjechië.

Oranje favoriet in de wedstrijd Nederland – Turkije

Volgens de bookmakers van 888sport zou het Nederlands elftal geen enkele moeite moeten hebben met het team van bondscoach Fatih Terim. Een Nederlandse overwinning levert je bij deze EK bookmakers namelijk 1,50 maal je eigen inzet op, terwijl een Turkse overwinning je liefst 6,50 maal je inzet oplevert. Mocht het een gelijkspel worden in Amsterdam, dan kun je 4,20 maal je ingezette geld terug krijgen.

Voorspelling Nederland – Turkije

Ook onze voorspelling is dat het Nederlands elftal geen moeilijke avond kent tegen Turkije. Van Persie en Robben zijn weliswaar geblesseerd en daardoor niet inzetbaar, maar met Huntelaar en Dost heeft Hiddink twee spelers die in bloedvorm verkeren. Daarnaast kan de bondscoach vanzelfsprekend ook rekenen op de kwaliteiten van Depay en Sneijder. Er is dus genoeg aanvallende kwijt beschikbaar.

Ruime overwinning Oranje tegen Turkije

Ik verwacht dan ook dat een ruime overwinning te verwachten is. Mijn voorspelling luidt 3-1; Turkije heeft ook een aantal aardige voetballers in de voorste linie welke zeker in staat zijn om één doelpunt te maken.

Mocht je op een 3-1 uitslag inzetten bij 888sport, dan ontvang je 14,00 maal je inzet terug. De kleinste quotering staat bij 1-0, gevolgd door 2-0. Deze uitslagen leveren je respectievelijk 6,50 en 7,00 maal je ingezette geld op. Verwacht je echter dat Nederland wel driemaal tot scoren zal komen en dat de Turken doelpuntloos blijven, dan ontvang je 10 maal je ingezette geld terug.

Bij 888sport kun je tevens inzetten op de doelpuntenmakers voor het Nederlands elftal. Ik vermoed dat Hiddink met twee spitsen zal spelen en dat deze positief zullen worden ingevuld door de ontketenden Dost en Huntelaar. Een doelpunt van beide heren levert je 2,48 maal je inzet op. Diezelfde quotering staat ook bij een doelpunt van Depay.

Voor de Turken wordt de kans het grootst geacht dat Burak Yilmaz het doel zal treffen. Een doelpunt van de speler van Galatasaray levert je 4,80 maal je ingezette geld op.