Home EK voetbal 2016

Voorspelling Nederland – Spanje: Oranje onderuit tegen spanje

Voorbeschouwing Oefeninterland Nederland vs Spanje. Vanavond om 20.45 uur neemt het Nederlands elftal het op tegen regerend Europees kampioen Spanje. Naar verluidt zal de Spaanse bondscoach een B-elftal het veld insturen, maar desondanks zijn de Spanjaarden favoriet voor de overwinning.

Spanje favoriet boven Oranje

Bij de bookmakers van 888sport levert een Spaanse overwinning je namelijk 2,35 maal je inzet op. Mochten de mannen die Guus Hiddink het veld instuurt een goede dag kennen en ook een overwinning over de streep slepen, dan kan je dit 3,05 maal je ingezette geld opleveren. Bij een gelijkspel staat een quotering van 3,40 genoteerd.

Een andere interessante weddenschap die staat genoteerd is of beide ploegen in staat zijn om te scoren. De Nederlandse doelpuntenmachine haperde zaterdag flink tegen Turkije, maar het elftal creëerde wel ruim voldoende kansen. Mocht je nou verwachten dat Nederland vanavond tegen de sterke Spaanse verdedigers niet tot scoren komt, dan kun je er op inzetten dat niet beide teams tot scoren komen. Een inzet hierop levert je 1,81 maal je inzet op.

Vermoed je dat beide teams wel tot scoren komen, dan levert je dit iets meer op. De quotering die hierbij genoteerd staat is 1,91.

Zet in op wie er scoort

Aan Nederlandse zijde zou het doelpunt van de schoen van Huntelaar of Depay moeten komen. Beide spelers, die zeker zijn van hun spelers, staan gelijk wat betreft de quotering. 3,95 maal je inzet ontvang je terug opdat één van beide spelers weet te scoren.

Spanje kent wel een favoriet als het gaat om het scoren van doelpunten. Morata maakt volgens bookmaker 888sport de grootste kans om het doel te treffen; een treffer van hem levert je 3,05 maal je ingezette geld op. Op de tweede plek staat Juanmi, die vanavond zijn debuut zal maken in het Spaanse elftal. Een doelpunt van hem is goed voor 3,30 maal je ingezette geld.

Voorspelling Nederland – Spanje

Mijn voorspelling van deze wedstrijd luidt dat het Nederlands elftal helaas niet tot scoren gaat komen. Omdat de Spaanse bondscoach ook niet zijn beste aanvallers het veld in stuurt, lijkt mij een 0-0 gelijkspel een uitslag welke niet gek is. Mocht je geld inzetten op deze wedstrijd bij 888sport, dan ontvang je 8,50 maal je ingezette geld terug.
Het duel tussen Nederland en Spanje vangt aan om 20.45 uur.