Home EK voetbal 2016

Voorspelling Nederland – IJsland: Oranje wint met 2 goals verschil

EK 2016 Kwalificatie voorspelling Nederland vs IJsland.  Oranje speelt vanavond in de strijd om de kwalificatie voor het EK in Frankrijk misschien wel het belangrijkste duel sinds het WK in Brazilië. Er zal namelijk gewonnen moeten worden van de IJslanders om plaatsing voor het EK in eigen hand te houden, puntenverlies zou kunnen betekenen dat Nederland niet aanwezig is bij een eindtoernooi. Dit gebeurde voor het laatst in 2002.

Nederland vs IJsland: cruciaal duel voor Oranje

Oranje zal een dramatisch uitduel tegen de IJslanders in de Amsterdam Arena moeten wegpoetsen. Nog voor rust stond IJsland met 2-0, na rust wist Oranje dit verre van recht te breien, wat een dramatische tussenstand in de groepsfase tot gevolg had. Oranje staat momenteel derde met 10 punten uit 6 duels en zal vanavond moeten winnen om plaatsing in eigen hand te houden. Winst voor Oranje noteert bij 888sport 1,31.

Arjen Robben aanvoerder

Voor dit duel is Robben de nieuwe aanvoerder, hij zal naar alle waarschijnlijkheid samen met Depay en Van Persie of Huntelaar de aanval formeren en dus ligt alles kwaliteit bij Oranje, zoals verwacht, in de aanval. Een gerede kans op doelpunten dus, een overwinning met minimaal twee doelpunten verschil noteert 1,87 bij 888sport. Een weddenschap op minimaal drie goals van onze Oranje leeuwen noteert 2,43.

IJsland kan scoren

Oranje was in de voorgaande duels verre van steady in de defensie en dus zijn er zeker kansen voor IJsland met gevaarlijke spelers als Sigurdsson en Sightorsson. De IJslanders noteren bij 888sport 2,00 om in de Arena een doelpunt te maken. De volledige winst voor de IJslanders is fors en noteert maar liefst 10,00, voor dubbele kans IJsland zien we een notering van 3,45 bij 888sport.