Home EK voetbal 2016

Voorspelling Kazachstan – Nederland: Oranje wint van Kazachstan

888 sport weddenEK 2016 Kwalificatie voorspelling Kazachstan vs Nederland. Voor Nederland is het duel van zaterdagavond cruciaal. De ploeg van bondscoach Danny Blind moet op bezoek bij Kazachstan sowieso winnen om nog een klein beetje uitzicht te houden op de derde plaats in Groep A. Wedje leggen? 888sport heeft enkele interessante noteringen in huis!

Kazachstan vs Nederland EK 2016 Kwalificatie

De vorige speelronde in de EK-kwalificatie verliep dramatisch voor Oranje. Door pijnlijke nederlagen tegen IJsland (0-1) en Turkije (3-0) dreigt ons land voor het eerst sinds 2002 te ontbreken op een groot eindtoernooi. Destijds nam Nederland niet deel aan het WK in Japan en Zuid-Korea. Rechtstreekse plaatsing is inmiddels sowieso niet meer mogelijk voor Oranje, maar er is nog een minieme kans op een ontsnapping via de play-offs. Dan moet Turkije, dat nu derde staat, zelf verliezen van of Tsjechië of IJsland. En laat die twee landen nu al zeker zijn van een EK-ticket.

Oranje moet winnen van Kazachstan

De klus in Kazachstan wordt dus een loodzware voor Oranje, maar 888sport tipt onze ploeg vooraf toch als favoriet. Bij een overwinning van Nederland met meer dan twee doelpunten in Astana krijg je voor ieder ingezette euro liefst 2.30 terug. Of wordt de dip van Oranje compleet en boekt Kazachstan een verrassende zege? Dan kun je de pijn van de EK-uitschakeling verzachten, want voor elke euro die je inzet kun je 12.50 bijschrijven op je account. Een gelijkspel in Astana levert 5.85 op.

Oranje-bondscoach Blind zorgde in aanloop naar de twee cruciale duels voor enkele verrassingen in zijn selectie. Zo was er een plaats voor de Ajacieden Riechedly Bazoer en Anwar El Ghazi en werd ook Feyenoorder Eljero Elia opgenomen. Laatstgenoemde speler maakte in 2010 nog de WK-finale tegen Spanje mee, maar verdween sindsdien uit beeld bij Oranje. Door zijn sterke prestaties in Rotterdam is de aanvaller echter helemaal terug. Mogelijk begint Elia zelfs in de basis tegen Kazachstan. En wat een droom zou het zijn als de Hagenaar de score weet te openen in Astana. Durf jij daar geld op in te zetten? Dan noteert 888sport een fijne 5.50. Of geloof jij eerder in de productiviteit van Memphis Depay @ 4.80 of El Ghazi @ 4.80? De wedstrijd tussen Kazachstan en Nederland begint zaterdag om 18:00 uur.