Home EK voetbal 2016

Voorspelling Ierland – Nederland: Kevin Strootman moet Oranje leiden

Voorspelling oefeninterland Ierland Nederland. Drie oefeninterlands is alles wat Oranje heeft de komende tijd. Maar niettemin belangrijk voor de spelers die aan het WK 2018 denken. Zoals de teruggekeerde Kevin Strootman.

Kevin Strootman moet Nederlands Elftal leiden

Zes competitiewedstrijden in 2014/15 en vijf competitiewedstrijden in 2015/16. Dat zijn de afgelopen twee schamele seizoenen van Kevin Strootman bij AS Roma. Zware blessures hebben zijn carrière flink in de war gegooid. Maar met zijn 26 jaar heeft hij nog veel mooie jaren voor zich. Nederlandse voetballiefhebbers en voetbalkenners zien in hem de leider van Oranje die het van Arjen Robben of Wesley Sneijder kan overnemen.

En dat ziet bondscoach Danny Blind ook. Ondanks het feit dat hij Kevin Strootman nog nooit heeft kunnen opstellen, bombardeert Blind hem wel meteen tot aanvoerder. Weliswaar door afwezigheid van zoon Daley (kuitblessure), maar toch een logische keuze. Strootman is een natuurlijke leider op het middenveld van Oranje.

De beste EK bookmakers CLAIM je Bonus!

Oranje favoriet tegen Ierland

De rentree van Kevin Strootman is dus tegen Ierland, een land dat wel op het EK 2016 staat(zie hier het speelschema EK 2016). Bondscoach Martin O’Neill heeft een aantal oude rotten in het team zoals aanvoerder John O’Shea (35), maar hij laat vermoedelijk de bekendste oude rot rusten: Robbie Keane. Met of zonder de man van 143 interlands en 67 goals moet Ierland het sowieso doen met de rol van underdog bij bookmaker: Winst van Ierland staat op 3.30, tegenover 2.20 voor Nederland. Een gelijkspel in Dublin noteert 3.20.

Nederland mist dus een aantal ervaren spelers, maar het heeft Vincent Janssen. De topscorer van de Eredivisie noteert 3.00 om te scoren in zijn derde interland na zijn goal tegen Engeland op Wembley, in maart. Bij Ierland staat Shane Long ook op 3.00. De openingsgoal op naam van een van de spitsen levert 7.00 keer je inzet op.

888sport heeft natuurlijk ook op deze wedstrijd de unieke Multiple Correct Score. Zo kun je inzetten op drie uitslagen tegelijk met daarbij erg leuke odds. 0-1, 0-2 of 0-3 bijvoorbeeld staat op 3.40. Winst met toch een tegengoal van Ierland – 1-2, 1-3, of 1-4 – noteert zelfs 5.75.

888sport Protektor bij Ierland – Nederland

Naast Ierland – Nederland zijn er ook andere oefeninterlands vandaag en morgen, zoals Engeland – Australië vanavond en Zwitserland – België morgen. Om je odds te verhogen, kun je een multibet inzetten. En 888sport heeft de speciale 888sport Protektor om je te beschermen tegen net één of twee foutjes in zo’n multibet. De Protektor kun je tegen een kleine meerprijs (afhankelijk van de odds en je inzet) gebruiken om enkele bets te beschermen – tot één minder dan je totaal aantal bets.

Er zijn drie scenario’s mogelijk:

  • Als je wint met je Protektor, krijg je de winst, maar krijg je de kosten van je Protektor niet terug.
  • Als je multibet verloren gaat, maar voldoende beschermd is, krijg je je inzet én de kosten van je Protektor terug.
  • Als je multibet verloren gaat en onvoldoende beschermd is, krijg je niks terug.