Home EK voetbal 2020

Tips wedden achtste finales EK voetbal 2021: de beste weddenschappen

Het echte werk gaat beginnen op het Euro 2020. De groepsronde is klaar en we gaan door met de knock-out fase. Er staan direct een aantal leuke affiches op het programma de komende week. Wij geven jullie de beste tips voor het gokken EK voetbal voor de leukste wedstrijden van de achtste finales: Engeland – Duitsland, België – Portugal, Wales – Denemarken en Italië – Oostenrijk.

Tips wedden achtste finales EK voetbal

26-06 18:00. De eerste achtste finale is Wales – Denemarken. Twee ploegen die redelijk gelijkwaardig lijken, met Denemarken als de lichte favoriet. Beide landen werden tweede in hun groep.

Wales gaat tegen Denemarken tekort komen

Wales werd tweede in de groep met Italië, Turkije en Zwitserland. Door het teleurstellende Turkije werd Wales eigenlijk vrije eenvoudig tweede in de groep. Ze wonnen met 0-2 van de Turken, speelden gelijk tegen Zwitserland met 1-1 en verloren met 0-1 van Italië. Italië was al geplaatst en speelde met acht andere spelers.

Denemarken zonder Christian Eriksen toch verder

Dat Denemarken door is gegaan naar de volgende ronde van het EK is een prestatie van wereldformaat. Niet zozeer door hun voetballende kwaliteiten, maar natuurlijk door de gebeurtenis rondom de eerste wedstrijd. Christian Eriksen stortte op het veld neer en werd zelfs gereanimeerd. Dit gebeurde in de wedstrijd tegen Finland, die wedstrijd werd uiteindelijk zelfs uitgespeeld. Het werd 0-1 voor Finland, maar Denemarken liet toen al zien een sterke wil te hebben.

Do or die tegen Rusland

De tweede wedstrijd tegen België was erg goed van de Denen, totdat Kevin de Bruyne in het veld kwam waren ze eigenlijk de betere. Uiteindelijk verloren ze met 1-2. Tegen Rusland was het voor Denemarken do or die, met winst waren ze bijna zeker van de volgende ronde. Alles minder dan winst betekende uitschakeling. De Denen speelden erg goed en wonnen uiteindelijk met 1-4.

Denemarken favoriet bookmakers

Denemarken is de lichte favoriet voor de bookmakers en wij gaan daar in mee. Ze hebben laten zien ontzettend sterk te zijn, geven nooit op en kunnen ook nog eens behoorlijk goed voetballen. Wales heeft eigenlijk alleen Bale en Ramsey die het goed doen. Tegen het slappe Turkije konden ze het redden met die twee die uitblonken. Dat zal tegen de Denen niet genoeg zijn. We gaan wedden op winst Denemarken voor 1.88 x de inleg bij de bookmakers.

Voorspelling EK Italië – Oostenrijk

26-06 21:00. De tweede achtste finale op het EK voetbal van zaterdag is Italië tegen Oostenrijk. Italië is sinds de groepsfase voor velen een van de favorieten voor de eindzege. Terwijl Oostenrijk weinig indruk wist te maken in de groep van Nederland.

Meesterlijk Italië

Italië won al zijn groepswedstrijden, zonder maar een tegengoal te krijgen. Daarmee wonnen ze inmiddels al elf wedstrijden op rij en hielden ze ook elf wedstrijden op rij de nul. Een gigantische prestatie, zeker aangezien ze ook nog eens zelf veel en makkelijk weten te scoren. In de groepsfase scoorden ze in totaal zeven keer.

Moeizaam Oostenrijk

Oostenrijk werd tweede in de groep met Nederland, Oekraïne en Noord-Macedonië. Geen hele verrassende uitslag, al hadden ze zo maar derde kunnen worden. Tegen Noord-Macedonië was het heel moeizaam, ze wonnen uiteindelijk met 3-1. De verlossende 2-1 viel pas in de 78e minuut. Tegen Nederland had Oostenrijk eigenlijk geen kans en verloren ze met 2-0. De wedstrijd tegen Oekraïne moest gewonnen worden om zeker te zijn van de volgende ronde. Uiteindelijk werd het 0-1. Oostenrijk was de betere, maar gaf behoorlijk wat ruimte weg.

Bet winst Italië combineren voor betere odds

Italië is hier de grote favoriet, met reden. Ze lijken onverslaanbaar en als ze maar een deel van het niveau van de groepsfase halen, dan winnen ze gewoon van Oostenrijk.

De odds bij de EK bookmakers voor Italië to win zijn niet geweldig, daarom combineren wij deze met de odds op winst van Denemarken. Dat levert dan 2.69 x de inleg op bij een goede voorspelling.

Tips gokken België – Portugal achtste finale EK

27-06. Een van de mooiste wedstrijden van de achtste finales is ongetwijfeld België tegen Portugal. Lange tijd zag het ernaar uit dat Nederland het op zou moeten nemen tegen de nummer drie van groep F. Uiteindelijk is dat dus niet het geval en is dat het lot van de Belgen.

Rode Duivels verdedigend zwak

België werd eenvoudig eerste in zijn groep. Met Rusland, Denemarken en Finland als tegenstanders werd er niks anders van ze verwacht. Alleen tegen Denemarken hadden ze het moeilijk maar zoals ik al eerder schreef, zodra Kevin de Bruyne erin kwam draaide de wedstrijd om. De Belgen hebben bij vlagen laten zien hoe goed ze zijn, maar zijn nog niet echt getest. De Rode Duivels scoren makkelijk, maar verdedigend is het behoorlijk zwak. Tegen het fel en aanvallend spelend Denemarken hadden ze het bij vlagen erg moeilijk.

Portugal valt tegen

Portugal is behoorlijk wisselvallig dit EK. Waar de ploeg vooraf geroemd werd om zijn defensieve zekerheid lijkt die nu ver weg te zijn. In de groepswedstrijden kregen ze maar liefst zes goals tegen. Weliswaar tegen topploegen als Duitsland en Frankrijk. Maar met name de wedstrijd tegen Duitsland was onthutsend. Ondanks een voorsprong hebben ze eigenlijk geen moment echt mee gedaan in de wedstrijd en uiteindelijk verloren ze met 2-4, wat ook zo maar 2-6 had kunnen zijn.

Renato Sanches

Tegen Frankrijk stond er weer een hele andere ploeg, blij vlagen waren ze de bovenliggende partij. Ze creëerden aardig wat kansen en gaven zelf niet heel veel weg. Een van de redenen dat ze beter speelden tegen Frankrijk was zonder twijfel Renato Sanches. Hij speelde een fantastische wedstrijd en is tien keer beter dan William Carvalho.

Inzetten op winst Portugal

België – Portugal is een wedstrijd tussen twee goede ploegen, waar België nog geen wedstrijd op echt niveau heeft gehad en Portugal wel. In onze ogen is Portugal licht de favoriet. Als ze zo spelen als tegen Frankrijk kunnen ze zeker winnen. De goede aanval van Portugal tegen de zwakkere en vooral trage defensie van België geeft ze net het voordeel. Inzetten doen wij daarom op een overwinning van Portugal @3.00 bij de bookmakers.

Engeland – Duitsland voorspellingen EK voetbal

29-06. Het andere affiche waar iedereen naar uitkijkt is Engeland tegen Duitsland. Engeland werd eerste in de groep. Duitsland werd tweede in de groep des doods.
Engeland heeft nog niet echt kunnen overtuigen, ze werden eerste in de groep met Kroatië, Schotland en Tsjechië. Ze wisten maar twee keer te scoren en elke wedstrijd was behoorlijk moeizaam om te kijken.

Engelse ploeg draait nog niet lekker

Engeland weet amper kansen te creëren, ondanks de kwaliteiten die ze toch zeker hebben. Ze wonnen met 1-0 van Kroatië en met 1-0 van Tsjechië, het werd 0-0 tegen Schotland. Southgate weet duidelijk niet het beste uit zijn spelers te halen en heeft ook nog niet zijn perfecte opstelling gevonden, zo lijkt het. Met spelers als Kane, Foden, Sterling, Sancho, Grealish en Rashford zou je toch verwachten dat de Engelsen een stuk vaker zou scoren.

Duitsland op EK voetbal 2021 wisselvallig

Duitsland is wisselvallig dit EK voetbal en lijkt eigenlijk geen echte kandidaat voor de eindzege van Euro 2020. De Duitsers verloren de eerste wedstrijd met 1-0 van Frankrijk, daarna wonnen ze overtuigend van Portugal met 2-4. Maar in de laatste wedstrijd tegen Hongarije beleefden ze een veel te spannende avond.

Moeite met kansen creëeren

Ze kwamen vroeg achter en hadden weer ontzettend veel moeite met het creëren van kansen. In de 66e minuut maakte ze dan eindelijk de gelijkmaker, die ze zou plaatsen voor de volgende ronde. Vanaf de aftrap echter wist Hongarije direct weer te scoren. Dus ging Duitsland verder in de zoektocht naar een gelijkmaker, die kwam uiteindelijk in de 84e minuut pas. Het scheelde dus erg weinig of Duitsland was niet eens geplaatst voor deze ronde.

Winnaar Engeland – Duitsland voorspellen lastig

Beide ploegen hebben op het EK voetbal moeite met goals maken. De Engelsen wist maar twee keer te scoren, tegen toch geen geweldige tegenstanders. De Duitsers scoorden wel, maar alleen tegen Portugal speelden ze goed en creëerden ze veel kansen. Wij verwachten een stugge wedstrijd. Southgate laat zijn ploeg niet erg aanvallend spelen en zal verdedigend vooral sterk willen zijn. Daardoor zullen de Duitsers moeite hebben met het creëren van kansen. Het is lastig te zeggen wie er gaat winnen.

Weddenschappen combineren

Voor het wedden in deze EK wedstrijd gaan wij daarom voor de volgende bet builder: ‘Onder 3.5 goals’ en ‘Duitsland Over 3.5 corners’ voor een notering van 1.88 bij de bookmakers.