Home EK voetbal 2020

Tips gokken EK: groepswinnaars, Depay topscorer Oranje en meer

Het EK voetbal 2021 staat op het punt van beginnen, aanstaande vrijdag openen Italië en Turkije het toernooi. Om het nog leuker te maken hebben de bookmakers een paar hele interessante bets voor het wedden op EK voetbal. Zo kan je onder andere inzetten op de topscorer, de winnaar, top vier finish en groepswinnaars.

Tips wedden EURO 2020

Een van de meest interessante wedopties voor ons is die van groepswinnaar. Op die manier kan je nu alvast inzetten op het EK, maar hoef je niet te wachten totdat het toernooi erop zit. Een paar groepen zijn moeilijk te voorspellen, maar een aantal lijken van te voren ook zo in te vullen.

Odds gokken op groepswinst Italië 1.50

Een van die voorspelbare groepen lijkt Groep A te zijn. Italië, Turkije, Zwitserland en Wales strijden in deze groep om de volgende ronde. Op voorhand lijkt groepswinst van Italië bijna ene zekerheidje. Italië heeft namelijk een goed team en is de laatste maanden ook erg goed in vorm. In aanloop naar het EK voetbal heeft Italië acht wedstrijden op rij gewonnen. Dit was in zowel de Nations League, WK kwalificatie en oefenwedstrijden. Ze scoorden maar liefst 25 goals en kregen 0 (!) tegen in deze wedstrijden.

De grootste uitdager in deze groep is waarschijnlijk Zwitserland, met als outsider Turkije. Italië is zeker beter dan beide ploegen qua selectie en zou dan ook van beide gewoon moeten winnen. De weddenschap ‘Italië wint de groep’ noteert 1.50 bij de bookmakers. Je kan deze bet als single spelen maar ook combineren met een bet op België. Lees verder.

Wedden op België EK voetbal

Een andere groep die volgens ons interessant is is die van België, groep B. Naast België zitten Rusland, Denemarken en Finland in die poule. De bookmakers zien België in deze groep als favoriet en daar zijn wij het zeker mee eens. De odds zijn met 1.77 zelfs verrassend hoog.

Uitstekende selectie Rode Duivels

We weten allemaal hoe goed de selectie van België is. Het elftal zit vol met absolute wereldsterren. En ook de spelers die misschien niet in die categorie vallen zijn zeker heel goed. Spelers als Carrasco, Tielemans en Thorgan Hazard krijgen niet alle aandacht, maar zijn wel degelijk toppers. België verloor zijn laatste negen wedstrijden niet en won er daar zeven van. Met de power voorin en de defensieve zekerheid is België een hele gevaarlijke ploeg op dit EK.

Wij verwachten eigenlijk weinig problemen voor België, ze zijn veel beter dan Rusland en zeker ook beter dan Denemarken. Wij combineren de weddenschappen Italië en België groepswinnaars voor een mooie totale notering van 2.65.

Voorspellen dat Depay topscorer Oranje wordt

Behalve het voorspellen van de groepswinnaars zijn er nog tal van mooie EK weddenschappen bij de bookmakers. Neem bijvoorbeeld het gokken op de topscorer. Wat  Nederland betreft verwachten wij dat Depay dat gaat worden. Met een odd van 2.25 kunnen we daar prima een betje van maken.

Memphis krijgt de meeste kansen om te scoren

Memphis Depay scoorde in zijn Oranje loopbaan tot nog toe 26 keer in 64 duels. In zijn laatste vijf duels voor Oranje scoorde hij vijf keer. Depay is de ster van het Nederlands elftal en het spel is op hem afgestemd – hij krijgt veruit de meeste kansen. Daarnaast neemt hij de penalty’s en de vrije trappen. Al met al moet het gek lopen wil Depay niet de topscorer van Oranje worden op dit EK.

Wie krijgt de meeste tegengoals op het EK 2021?

De laatste tip die wij je meegeven is even zoeken bij de bookmakers, maar wel een hele mooie. Je kan namelijk inzetten op het land dat de meeste tegengoals krijgt tijdens de groepswedstrijden. Deze EK weddenschap kan je vinden door op de site van de bookie naar Euro 2020 te gaan, dan op outrights te klikken en dan op General Team Markets. Onder het kopje team goals kan je kiezen voor meeste goals tegen.

Wij verwachten dat Noord Macedonië het zwaar gaat krijgen. De bookmakers twijfelen tussen Noord Macedonië en Hongarije, wat logisch is gezien de groepen. Beide ploegen hebben een odd van 4.50.

Poule des doods voor Hongarije

Hongarije zit natuurlijk in de poule des doods, maar voor Noord-Macedonië is dat eigenlijk niet anders. Noord-Macedonië doet voor het eerst mee aan het EK voetbal. Ze wisten zich te plaatsen door te winnen van Georgië in de play offs nadat ze derde werden in de groep. In de groepswedstrijden kregen ze 13 goals tegen in 10 wedstrijden. In een groep met Letland, Israel, Slovenië, Oostenrijk en Polen is dat zeker niet geweldig.

Hongarije had met Frankrijk, Portugal en Duitsland zich geen slechtere loting kunnen voorstellen. Hongarije kreeg in de EK kwalificatie maar elf goals tegen, scoorde er zelf ook maar acht. In de laatste vijf wedstrijden hielden ze drie keer de nul. Hongarije zal verdedigend gaan spelen dit toernooi en de tegenstanders zullen hun krachten sparen voor de andere topploegen in de groep.

Onze voorspelling: Noord-Macedonië

Het is lastig te voorspellen, maar wij denken dus dat Noord-Macedonië de meeste tegengoals gaat krijgen in de groepsfase. Wil je wat saver zijn, kan je natuurlijk ook op beide ploegen inzetten.