Home EK voetbal 2016

Gokken op oefeninterland Oostenrijk – Nederland EK 2016

Oostenrijk – Nederland, vriendschappelijk interland. Na het verschrikkelijk slechte spel van het Nederlands elftal vorige week tegen Ierland, hebben de mannen van Oranje afgelopen woensdag in ieder geval voor iets van eerherstel kunnen zorgen tegen Polen.

In de wedstrijd tegen de EK-ganger werd er niet alleen met 1-2 gewonnen, ook werd er bij vlagen eindelijk weer eens goed gevoetbald. Namen als Tete en Berghuis, die tegen Ierland nog op de bank moesten beginnen, speelden naar behoren en zorgden er mede voor dat het zowel achterin goed stond, als dat er goed gevoetbald werd. De laatste oefeninterland voordat de internationals op vakantie mogen is die tegen Oostenrijk.

Oostenrijk – Nederland: Oranje @2.50

Net als in de wedstrijd tegen Polen vinden de bookmakers het lastig om een duidelijke favoriet aan te wijzen. Oostenrijk krijgt een quotering van @2.75 van 888sport, Nederland staat op @2.50 en is daarmee licht favoriet. Een remise staat genoteerd op @3.30 en lijkt dus het minst voor de hand te liggen. Oostenrijk oefende deze interlandperiode pas één keer, en dat was tegen het zwakkere Malta. Toch werd er slechts met 2-1 gewonnen. Op het EK 2016 zit het in de groep bij Hongarije, Portugal en IJsland. Zie hier het volledige EK speelschema.

Beide teams scoren aanrader

Wie de twee tegen elkaar spelende ploegen een beetje in de gaten houdt, weet dat de naties makkelijk scoren, maar ook heel gemakkelijk doelpunten tegen krijgen. @1.83 voor both teams to score: Yes, is dus nog een prima quotering om je inzet bijna mee te verdubbelen. Het is nog niet bekend voor welke elf namen bondscoach Blind ditmaal gaat kiezen, maar Vincent Janssen lijkt zijn basisplaats voor de komende tijd binnen te hebben. Als hij net als afgelopen woensdag scoort, krijg je drie keer je inzet terug (odd 3.00 dus). Lees ook: gokken op EK 2016.

Hoge notering voor winst na achterstand

Gezien hebbende dat Nederland zowel makkelijk scoort als incasseert, is er voor deze wedstrijd wel een héél interessante optie om op te gokken. Als Oranje op een achterstand komt en de wedstrijd alsnog weet te winnen, kun je bij bookmaker 888sport een quotering van maar liefst 14.00 verwachten. Een bijzonder hoge notering voor iets wat zeker niet ondenkbaar is.