Home WK Voetbal 2014

Gokken op Nederland – Estland 22 maart 2013

Kwalificaties WK 2014 in volle gang. In de zomer van 2014 organiseert Brazilië het WK van 2014. Dit houdt in dat de kwalificaties voor dit geweldige evenement al reeds enkele wedstrijden begonnen zijn. Ons eigen land staat er goed voor, maar je kunt er zelf ook goed voor komen te staan! 888sport zit namelijk bovenop deze kwalificaties, waardoor je er met enkele weddenschappen veel geld aan kunt verdienen! Wil je gokken op Nederland – Estland? Dan ben je bij 888sport op het juiste adres.

Verschillende groepen WK 2014

Aankomend weekend worden er in totaal 82 wedstrijden georganiseerd in een aantal van 22 groepen. De groepen lopen uiteen; de Oceanische Zone wekt weinig interesse, want Nieuw-Zeeland zal zeer waarschijnlijk geen punten morsen tegen Nieuw-Caledonië. Ook veel Europese groepen kennen weinig spanning.

De groep met Portugal en Rusland kan echter wel zeer spannend worden. Rusland leidt na 4 wedstrijden overtuigend met 12 punten, waar Portugal met 7 punten nog niet kan overtuigen. Het staat immers op gelijke hoogte met Israël.

Nederlands Elftal in Groep D

Ons eigen team komt ook in actie. Eerst zal Oranje aantreden tegen Estland. Een notering van 1.03 lijkt er op te wijzen dat dit een monsterzege moet kunnen worden. Ook voor de wedstrijd tegen Roemenië is Nederland ruimschoots favoriet (1.25). Oranje gaat fier aan kop in groep D, dus zullen deze wedstrijden ook gewonnen moeten worden.

Één ding weet je zeker, wanneer je bij 888sport bent. De WK kwalificatiereeks kun je niet zomaar aan je voorbij laten gaan. De noteringen kunnen heel hoog worden en het aanbod van weddenschappen is zeer divers. Wacht dus niet langer en bezoek het sportsbook van 888sport!