Home Gokken op het EK Voetbal 2012 met sidewedschappen en bonussen

Gokken op het EK Voetbal 2012 met sidewedschappen en bonussen

Van de eerste corner tot het laatste doelpunt; om elke gebeurtenis kan je gokken op het EK. Uiteraard zijn bij dit evenement ook de wedkantoren als 888sport en Unibet de uitverkoren internetsites als het gaat om het wedden op het EK 2012. Hieronder zetten wij de voordelen en verschillen van deze grote bookmakers op een rijtje.

Verdubbelings Welkom Bonus bij Inschrijving

Zowel bij Unibet als bij 888sport heb je bijna altijd de verdubbelingsbonus als je geld stort op je account. Dat houdt in dat je het bedrag wat je er op zet gratis wordt verdubbeld door de bookmakers. Bijvoorbeeld; bij een storting van € 10 krijg je daar boven op ook nog eens € 10,- van de bookmakers. Er zit uiteraard wel een bovengrens aan deze bonus. De maximale verdubbeling bedraagt namelijk vijftig euro. Alle andere voorwaarden van deze actie kunt u terug vinden op de sites.

Makkelijk en veilig betalen met iDeal

Unibet en 888sport zijn allebei aangesloten bij de grootste internet betaalsystemen zoals Ideal en Moneybookers. Stortingen en uitbetalingen gebeuren dus altijd in een veilige omgeving en daarnaast ook met maximale bedragen. Hierdoor waarborgen de bookmakers de veiligheid en de privacy van de mensen. Mochten er tijdens geldtransacties toch zaken mislopen, dan kunt u altijd de 24-uurs chatservice van de bookmaker in kwestie oproepen. Zij zullen je ten allen tijde helpen bij al je vragen over het storten en ontvangen van geld.

888sport: Eenvoudig altijd op de hoogte op uw mobile

Een van de vele voordelen die 888sport biedt aan haar klanten is een SMS-dienst die jou altijd op de hoogte brengt van de laatste weddenschappen die jij hebt afgesloten. Voor slechts € 0,10 per SMS weet jij als eerste of je gewonnen of verloren hebt met je EK 2012 weddenschap.

Daarnaast houdt 888sport het bij het EK vooral dicht bij de basis. Zo kun je op elke wedstrijd wedden, op de toernooiwinnaar, maar bijvoorbeeld ook op de topscoorder.

Unibet: Uitgebreid, voor de echter durfals

Altijd al een gokje willen wagen op hoe vaak de Zweedse doelman Isaksson zijn doel schoon gaat houden op het EK? Of op het aantal doelpunten wat Wesley Sneijder gaat maken vanuit een directe vrije trap? Bij Unibet kan het! Naast alle basisweddenschappen zijn er ook een hoop ‘side’-weddenschappen te vinden bij deze bookmaker. Er is dus altijd voor ieder wat wils!