Home EK Voetbal 2012 Nieuws

Gokken op het EK met het voorspellende varken

Herinner je je zich Paul nog? De octopus die schitterde tijdens het WK 2010 omdat hij de uitslagen van de wedstrijden kon voorspellen? Paul de Octopus voorspelde in de wedstrijden van Duitsland de winnaars en kon ons ook vertellen dat Spanje in de finale zou winnen van Nederland. Alleen Paul de Octopus is niet meer. Hij kan ons niet meer ‘ helpen’ met zijn voorspellingen in de EK 2012 zoals hij dat deed bij de WK van 2010.

Nu hebben ze in Kiev schijnbaar zijn opvolger gevonden: het orakel varken, een varken die de rol van Paul de Octopus gaat overnemen tijdens de EK in Polen en de Oekraïne. Volgens de gemeente van Kiev gaat het voorspellende varken elke dag om vier uur zijn gave aan ons laat zien en zal de uitkomsten voorspellen van de komende te spelen wedstrijden.

Nu is het dus de vraag of in een land waar varkensvlees bijna dagelijks op het menu prijkt, nu de voorspelling van een helderziend varken daadwerkelijk zo objectief is. Helderziende en voorspellende dieren zijn sinds Paul wel een hit. Overal in de wereld duiken dieren op met deze speciale gave. Zo dook in Slovakije Magdalena op, een zeldzame schildpad met twee hoofden die haar carrière als tipgever begon in de wereldkampioenschappen hockey. In Duitsland had je Heidi, een schele buidelrat die voorspellingen deed bij de Oscars.

Natuurlijk zijn voorspellende dieren vermakelijk, maar eigenlijk zijn zij juist onvoorspelbaar en of je nu de voorspellende uitkomsten als leidraad moet nemen bij het inzetten van een weddenschap is toch zeer twijfelachtig. Gelukkig kan je bij onze bookies wel gefundeerd inzetten met betrekking tot de meest uiteenlopende en interessantste weddenschappen. De basis is niet de voorspellende uitkomst van een snuffelend varken maar jouw kennis en inzicht!

Bij onze bookies kan je niet alleen van te voren een weddenschap inzetten maar ook de EK 2012 wedstrijden live volgen. Je hebt dan de mogelijkheid om live in te zetten. Als dat het kijken van wedstrijden niet nog spannender maakt! Voor alle wedstrijden van het EK hebben onze bookies een omvangrijk aanbod van Live Weddenschappen en heel veel speciale weddenschappen. Wat dacht je van het inzetten op eerste hoekschop, de eerste gele kaart of het volgende doelpunt. Wie is jou favoriete topscorer? Wat zullen de scores worden tijdens een verlenging. Live mee doen met de wedstrijden van het EK in Polen en de Oekraïne maken het kijken van een wedstrijd nog spannender.

Surf naar onze bookmakers en vind jouw persoonlijke weddenschap, waarbij je inzet op jouw kennis, ervaring en inzicht. Zeg nou eerlijk, daar kan toch geen helderziend dier tegenop?