Favorieten EK voetbal 2016

Frankrijk zal het startschot geven op het EK voetbal. Op 10 juni 2016 spelen zij om 21.00 uur tegen Roemenië. EURO 2016 wordt op 10 juli 2016 afgesloten met de finale in Parijs. Onderstaand een omschrijving van de favorieten.

Frankrijk – Poule A

Frankrijk zal spelen in Poule A tegen Roemenië, Albanië en Zwitserland. Dit zijn tegenstanders die het Frankrijk niet heel moeilijk zullen gaan maken. De kans dat Frankrijk doorgaat naar de volgende ronde is heel erg groot, de quotering hiervoor staat voorafgaand het toernooi op 1.36. Frankrijk heeft een sterk team, maar mist wel Mathieu, Varane en Sakho. Sahko zou misschien mee kunnen spelen als zijn straf voor doping niet verlengd wordt. Het gemis van Varane en Mathieu is voor Frankrijk niet ideaal, maar Frankrijk heeft een brede en goede selectie waardoor het zeker kan mee doen om de titel. De quotering voor Frankrijk om het EK te winnen staat op 4.50 bij 888sport en is hiermee is het de favoriet bij de bookmakers.

Engeland – Poule B

Een hele tijd deed Engeland niet mee op de grote toernooien, maar dit jaar gaat daar verandering in komen. Engeland heeft een paar opkomende spelers zoals Vardy en Rashford en zal het in eerste instantie moeten opnemen tegen Rusland, Wales en Slowakije. De quotering dat Engeland de laatste 16 haalt staat op 1.75. Dat Engeland goed bezig is de laatste tijd blijkt uit het aantal punten dat ze gehaald hebben in de EK kwalificatierondes. Ze wonnen namelijk tien van de tien wedstrijden en werden hierdoor groepshoofd met dertig punten.

Na Frankrijk, Spanje en Duitsland is Engeland favoriet bij de bookmakers. Je krijgt een quotering van 10.00. Engeland kan echter niet beschikken over Alex Oxlade-Chamberlain. Engeland speelde in oefenwedstrijden tegen Nederland, Turkije, Frankrijk, Spanje en Italië. Ze verloren van Oranje en Spanje en speelden gelijk tegen Italië. Verder wonnen ze de andere wedstrijden.

Duitsland – Poule C

Duitsland gaat het in EK Poule C opnemen tegen Oekraïne, Polen en Noord-Ierland. Ook in deze poule moet het voor de favoriet geen lastige opgave zijn om de EK kwartfinales te halen. De quotering voor Duitsland bij de laatste zestien staat op 1.36. Duitsland heeft een erg sterk team en dat hebben we allemaal kunnen zien op het WK, waar ze Brazilië even op zij zetten en vervolgens Argentinië versloegen om zo wereldkampioen te worden.

Wel zijn er problemen bij team Duitsland. Zo is het maar de vraag of ze over Schweinsteiger, Boateng, Can, Hoewedes en Draxler kunnen beschikken tijdens het EK voetbal. Waarschijnlijk zal een groot deel wel gewoon meedoen op het EK. De quotering dat Duitsland Europees kampioen wordt staat op 5.00. Duitsland wist overigens haar oefenwedstrijden niet goed af te sluiten; ze verloren van Engeland en Frankrijk en wonnen van Italië.

Spanje – Poule D

In Poule D zal Spanje het op EURO 2016 moeten opnemen tegen Kroatië, Turkije en Tsjechië. De bookmakers zijn vrij zeker dat de Spanjaarden de kwartfinales halen. De quotering staat hiervoor op 1.53. Bij Spanje voetballen een paar hele goede spelers, maar toch weten ze niet te presteren tegen goede teams. Zo wisten ze in de vriendschappelijke wedstrijden alleen te winnen van Engeland. Verder speelden ze gelijk tegen Italië en verloren ze van Nederland, Duitsland en Frankrijk. Het team lijkt niet in vorm te zijn en zal het tegendeel moeten bewijzen op het EK voetbal. Spanje Europees kampioen heeft een quotering van 6.75 bij bookmaker 888sport.

België – Poule E

In Poule E is het erg spannend wie er naar de kwartfinales gaan. Zo neemt België het op tegen Italië, Ierland en Zweden. De quotering dat de Rode Duivels door gaan naar de kwartfinales staat op 1.91. België kan niet beschikken over Kompany, dit was voor België slecht nieuws maar coach Wilmots heeft er alle vertrouwen in dat zijn plaats kan worden opgevangen.

In de voorbereiding naar het EK toe wist België van Italië en Frankrijk te winnen en verloren ze van Portugal. Thuis tegen Italië wist België met 3-1 te winnen en dat geeft goede hoop voor de wedstrijd in de poule tegen Italië. De quotering dat België Europees kampioen wordt staat op 12.00 bij bookmaker 888Sport.

Side Weddenschappen

Polen wordt onderschat door de bookmakers. Zo krijg je een quotering van 3.10 dat ze bij de laatste zestien belanden. Ze zouden hiervoor in ieder geval boven twee van de volgende teams moeten eindigen namelijk Duitsland, Oekraïne en Noord-Ierland. Van de laatste drie wedstrijden tegen Duitsland werd er één keer gewonnen, één keer gelijk gespeeld en één keer verloren.

Verder heeft polen geoefend tegen teams die overeenkomen met Oekraïne en deze duels werden vaak winnend afgesloten. Zo won Polen bijvoorbeeld met 3-1 van Tsjechië en met 2-1 van Ierland.

Duitsland is een van de favorieten voor het EK 2016 en Muller doet het altijd goed in de spits bij de Duitsers. Als een team ver komt in het toernooi is de kans vaak ook groter dat de topscorer van het toernooi in het team rond loopt. Thomas Müller topscorer heeft een quotering van 9.00.

888sport.com

EK 2020 Nieuws

Italië - Engeland finale EK 2021 voorspellen

Italië – Engeland finale EK 2021 voorspellen: Three Lions kampioen

EK Finale Italië - Engeland | Zondag 11 juli 2021 om 21:00 uur wordt de finale van het EK voetbal 2020 gespeeld: Engeland tegen...
Tips gokken EK halve finales 2021

Tips gokken EK halve finales 2021: winst Italië en Engeland

Tips wedden EK voetbal halve finales 2021 | Dinsdag 6 juli om 21:00 uur speelt Italië - Spanje en woensdag 7 juli om 21:00...
Tips gokken EK halve finales 2021: winst Italië en Engeland

Tips wedden achtste finales EK voetbal 2021: de beste weddenschappen

Het echte werk gaat beginnen op het Euro 2020. De groepsronde is klaar en we gaan door met de knock-out fase. Er staan direct...
Tips gokken EK 2021

Tips gokken EK: groepswinnaars, Depay topscorer Oranje en meer

Het EK voetbal 2021 staat op het punt van beginnen, aanstaande vrijdag openen Italië en Turkije het toernooi. Om het nog leuker te maken...